Augusztus 7-én indul a Final Fantasy XIV x Monster Hunter World crossover

2018. július 17.
1.6581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az év egyik legőrültebb videojátékos összefonódására kerülhet sor augusztus 7-én, a Capcom és a Square Enix ugyanis bejelentették, hogy ekkor indítják útnak a rajongók által igencsak várt Final Fantasy XIV x Monster Hunter World crossovert.

Ennek részeként a szörnyvadász kalandba egy sor olyan tartalom kerülhet, amit korábban csak a Final Fantasy-sorozatban láthattunk, de a Monster Hunter World néhány sajátossága is kölcsönzésre kerül a Final Fantasy XIV: Stormblood-ban.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a szörnyvadász kalandba ennek apropójából megérkezik a Behemoth, amit számtalan új fegyverrel, páncéllal és kihívással csépelhetünk majd el, de azt még nem érintették a közlemények, hogy a crossover részeként vajon mit kapnak a Final Fantasy XIV játékosai.

Most ez is kiderült, így megtudtuk, hogy a 4.36-os frissítés részeként érkezik egy új kihívás, méghozzá Rathalos-szal a főszerepben - csak 70-es szint felett találkozhatunk vele -, ha pedig sikerül lenyomnunk őt, garantáltan jár majd érte egy új páncélszett, Poogie és Palico képében két új minion, Rathalos maga mountként, de még új bútorok is a teljesség kedvéért.

Monster Hunter World crossovert.'>
2 hozzászólás

zender

6 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nagyon nagy baromságnak tartom amikor x játék főhőse egy y játékban tűnik fel. Nem is passzol a világba. Nevetséges.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ezek a crossoverek engem eléggé irritálnak... Ez is mekkora baromság már.

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja