Átszínezést kapott Octane heirloom-ja az Apex Legends-ben

2024. március 06.
4.8201
Remulto profilja, adatai
Remulto
Az Apex Legends évek óta az egyik legsikeresebb free-to-play játékként számon tartott battle royale alkotás, amelyhez immáron a sokadik frissítés érkezett, amely új skineket, kihívásokat, és Octane pillangó késének az átszínezését is magával hozta.

A pár napja elérhető 20-ik szezon egyébként elég sok változást hozott a ranked rendszerét érintve. Immáron, a bokorban csücsülő játékosok felszámolására kieszközöltek egy olyan pontozási sémát, ami a ranglétrát megmászni kívánó játékosokat a kill-ek és az assist-ok után jutalmazza. Ezen felül természetesen a jobb helyezésekért is kapunk majd score-t, de már sokkal kevesebbet mint az előző évadok során.

Az Apex Legends-ben megtalálható, legújabb event, limitált ideig lesz elérhető a játékosok számára, így érdemes hamar rálesnie mindenkinek, akit érdekelnek a megszerezhető tartalmak. A hivatalos Youtube csatornán elérhetővé vált egy videó, amit alább tekinthettek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Apex Legends évek óta az egyik legsikeresebb free-to-play játékként számon tartott battle royale alkotás, amelyhez immáron a sokadik frissítés érkezett, amely új skineket, kihívásokat, és Octane pillangó késének az átszínezését is magával hozta.'>
3 hozzászólás

XXL

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem hiába szívem kedvenc játéka mosolygó smiley Köszi hogy írtál róla mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon dög!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

De állatul néz ki!

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja