Átkeresztelik a Hitman 3-at

2023. január 03.
40.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Hitman 3-at átnevezik Hitman: World Of Assassination névre és az új cím érinti a Hitman első két részét is, az IO Interactive egy új blogbejegyzésben erősítette meg a márkaváltást, az átállás január 26-án lesz.

Az IO Interactive közölte, hogy a Hitman 3 márkaváltása lehetővé teszi a stúdió számára, hogy "megvalósítsa azt a jövőképet", amelyet 2015-ben elhatározott. Akinek megvan a Hitman 3, annak ingyenesen frissítik a Hitman: World Of Assassinationra. A bejegyzésben azt is írják, hogy az IO Interactive célja, hogy "drasztikusan leegyszerűsítse az új játékosok vásárlási élményét", ennek megfelelően a Hitman: World Of Assassination lesz az egyetlen lehetőség a játék elindításához.

Ez azt jelenti, hogy az összes új játékos és a meglévő Hitman 3 tulajdonos ugyanazzal az alaptartalommal rendelkezik majd, nem lesz többé zavar, hogy melyik kiadást vásárolja meg, milyen tartalmat birtokol, hogyan váltsa be a régi csomagokat vagy importáljon - erősítette meg az IO Interactive.

Így január 26-tól már csak két lehetőség lesz a vásárlásra, ha a Hitman 1, 2 vagy 3 tartalmaival szeretnénk játszani, az első a Hitman: World Of Assassination beszerzése 70 dollárért (nagyjából 26.500 forint), amely tartalmazza a Hitman 3-at és az első két rész hozzáférését. A második lehetőség a Hitman: World Of Assassination Deluxe Pack 30 dollárért (kb. 11 ezer forint), ez a Hitman 3 deluxe csomagot, a Hitman 3 hét halálos bűn gyűjteményt és a Hitman 2 hozzáférését tartalmazza.

Hitman: World Of Assassination névre és az új cím érinti a Hitman első két részét is, az IO Interactive egy új blogbejegyzésben erősítette meg a márkaváltást, az átállás január 26-án lesz.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Totál érthetetlen acím váltás. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hát ez aztán így sokkal egyszerűbb mit ne mondjak. röhögő smiley

válasz erre
Hitman: World Of Assassination
21.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja