Assassin's Creed IV: Black Flag - Befutottak az első részletek

2013. március 04.
2.6921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Ubisoft csak az esti órákra ígérte, nemrégiben mégis napvilágot láttak az első hivatalos részletek az Assassin's Creed IV: Black Flagről, amiről kiderült, hogy valóban a Karibi-szigetek térségében játszódik majd, méghozzá a tizennyolcadik században.

A játék főhőse Edward Kenway lesz, aki az Assassin's Creed III-ban megismert Haytham Kenway édesapja, valamint Connor nagyapja. A Ubisoft szerint az Assassin's Creed IV lesz az első nyitott világú haditengerészeti alkotás, ami minden korábbi epizódhoz képest nagyobb terekkel kecsegtet majd, amelyek ráadásul nem sok kicsi térképből állnak, hanem egy nagy, már a kezdetektől szabadon bejárható játékteret alkotnak.

A korábbi részekhez hasonlóan a Black Flagben is megismerkedhetünk majd néhány valóban létezett történelmi személlyel, pontosabban igazi kalózokkal, így Benjamin Hornigold és Anne Bonny mellett Calico Jack és Blackbeard is megjelenik a kampányban, ami egyébiránt nem csak a tengeri hadviselésre lesz kiélezve, lévén a szárazföldi bevetések is hangsúlyosak maradnak.

Ezt alátámasztandó, a Ubisoft megerősítette, hogy Havana, Kingston és Nassau városa biztosan helyet kapnak az alkotásban, de mellettük ötvennél is több helyszín vár majd ránk, így dzsungelek, elhagyatott erődök vagy a Karibi-tenger, aminek vízalatti világát is felfedezhetjük kincsek, titkok és újabb kalandok után kutakodva.

A játékban rendkívül fontos szerepet játszik majd saját hajónk, ami az Assassin's Creed IV: Black Flag esetében a Jackdaw nevet kapta, és nem csak fejleszthető lesz újabb fegyverekkel vagy kiegészítő felszerelésekkel, hanem matrózai is egytől egyig fontosak lesznek számunkra, akiket lehetőségünk lesz irányítani is.

A játékban egyébiránt egy távcső segítségével mi kutathatjuk fel az ellenséges hajókat, amelyekkel az Assassin's Creed III-ban megismert formában csaphatunk majd össze, természetesen alaposan kibővítve az ott látott és megismert lehetőségeket.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag megjelenésére a Ubisoft szerint valóban idén ősszel számíthatunk, de a korábbi információkkal ellentétben nem csak PC-re, PlayStation 3-ra, Nintendo Wii U-ra és Xbox 360-ra, hanem PlayStation 4-re, valamint minden bizonnyal az újgenerációs Xbox-ra is.
9 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

ez tök jó

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 napja

21. század engem sem zsanéroz annyira, de tuti kitolnám ha tévedésből kiadnának egy olyan részt is... ubisoft számomra egyik favorit, s AC sorozatnak nincs olyan tagja melyet ne szeretnék vagy ne játszottam volna végig 2x, s amíg tudnak olyat alkotni ami ennyi ideig leköt tőlem a 17. részig is mehetünk

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Remélem nincs igazad rDave. Én nem örülnék neki. Így is gáz már, hiába szeretem.

válasz erre

rDAVE

12 éve, 10 napja

csirkee írta:
én kíváncsi lennék egy modern AC-re is. Pl a 21. században mit művelnének
Csak idő kérdése... mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

12 éve, 10 napja

én kíváncsi lennék egy modern AC-re is. Pl a 21. században mit művelnének

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Nagyon nagyon tetszik amit eddig lehet tudni róla!

válasz erre

Jason B

12 éve, 10 napja

Húúú de jól hangzikmeglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Már most a legvárósabb pedig még csak a 3-at játszom éppen!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Vízalatti világ hmmmm jónak ígérkezik!mosolygó smiley

válasz erre
Assassin's Creed IV: Black Flag
15.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja