Áprilisban jön a Syberia 3

2017. február 08.
3.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírekkel szolgálhatunk a klasszikus kalandjátékok, egészen pontosan a Benoit Sokal által megálmodott őrült univerzumban alkotó Syberia 3 rajongóinak, lévén a Microids bejelentette, hogy a végeredmény már áprilisban felkerülhet a boltok polcaira.

Hogy egészen pontosak legyünk, a Syberia 3 április 20-án jön Európába PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, de hogy a többi platformon, így például Nintendo Switch-en mikor számíthatunk rá, az még nem derült ki egyértelműen.

Hogy a készítők teljessé tegyék az összképet, a nagyszerű bejelentés mellé egy kedvcsináló trailert is bemutattak nekünk, ami konkrétan a Syberia 3 első valamirevaló mozgóképe, melyből kiderül végre, hogy igenis érdemes lesz várni a következő nagy kalandra.

Nézd nagyban ezt a videót!Syberia 3 rajongóinak, lévén a Microids bejelentette, hogy a végeredmény már áprilisban felkerülhet a boltok polcaira.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 15 napja

Pár hete fejeztem be az első két részt. Egyedül azt sajnáltam hogy a második rész nem olyan hatalmas cliffhangerrel ért véget mint az első. Mind a 2 nagyon jó volt, de annyira sajnáltam hogy vége lett. A másodikban kicsit nehezebb puzzle részek voltak, de nekem az is nagyon tetszett.
Ezt pedig még sok idő lesz mire kijátszom. szomorú smiley
Pedig iszonyat várós!

válasz erre

VaPe

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Nagyon várós, minden részét imádtam. Remélem nem lesz olyan rövid mint a második volt.

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Nem egy hű de szép játék, de nem is ezért fogjuk szeretni.

válasz erre
Syberia 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja