Április 18-án érkezik a rejtélyes kalandokat ígérő Sker Ritual

2024. március 04.
4.6521
Remulto profilja, adatai
Remulto
Április 18-án végleg kilép az early access fázisából a Sker Ritual címet viselő alkotás, és végre teljes értékű játékként elérhetővé válik Playstation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n is, így a borzongást igénylő játékosok immáron minden platformon átélhetik a horror fps adta élményeket.

A Wales Interactive néven futó fejlesztők elmondása szerint az alkotásuk később mindenképpen megjelenik majd előző generációs konzolokra, így Playstation 4-re és Xbox One-ra is, így aki esetlegesen nem rendelkezne jelen generációs masinával, annak is lehetősége lesz, valószínűleg még idén a játék beszerzésére és kipróbálására.

A Sker Ritual eredetileg 2022-ben, korai hozzáférés keretein belül érkezett meg PC-re, azonban a nagy sikernek köszönhetően garantált volt a más "gépezeteken" való elérhetősége a produktumnak. Ha esetleg valaki nem lenne tisztában, hogy melyik játékról is van szó, itt hagyunk nektek egy történetet bemutató videós előzetest, amelyben a parafaktor garantált.

Nézd nagyban ezt a videót!Sker Ritual címet viselő alkotás, és végre teljes értékű játékként elérhetővé válik Playstation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n is, így a borzongást igénylő játékosok immáron minden platformon átélhetik a horror fps adta élményeket.'>
4 hozzászólás

MazsoMen

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na ennek viszont a stílusa nagyon bejön, nem is azt mondanám hogy rossz a grafikája szerintem részben egy tudatos döntés volt a hasonló látvány kialakítása

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát nem egy grafikai csoda, de nem is olyan rossz. Ha az élmény jó lesz, akkor az megoldja a hiányosságokat.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete

Ígéretes, egyelőre tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete

Hmmm nem is rossz! meglepett smiley

válasz erre
Sker Ritual
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja