A Neverwinter Nights MMO lenne az Atari titkos fegyvere?

2009. június 10.
1.8871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A következő sorokban elhangzottakat tessék pletykaként kezelni, hiszen sem hivatalos bejelentés, sem komolyabb megerősítés nem érkezett a témával kapcsolatban, egy külföldi oldal (Variety) mégis úgy tudja, hogy a Cryptic Studios egy Neverwinter Nights MMO-n dolgozik a háttérben.

Sőt, a honlap titkos forrásai még azt is tudták, hogy ez a bizonyos alkotás 2011-ben fog megjelenni, alátámasztásként pedig egy nagyon egyszerű indokot hoztak fel.

Azt tudjuk, hogy a Cryptic Studios jelenleg két bejelentett MMO-n dolgozik, az egyik a Champions Online, a másik pedig a Star Trek Online. A titkos források viszont még egy MMO játékot emlegetnek, amely még nem került hivatalos bejelentésre, de azért lehet ez a Neverwinter Nights MMO, mert az Atari, amikor felvásárolta a Cryptic Studios-t, elhintett egy olyan nyilatkozatot, hogy régebbi Atari játékokat is előkaphatnak a későbbi fejlesztéseik során, valamint továbbra is szívükön viselik a Dungeons & Dragons univerzumot.

Ha a kép nálad is homályos, semmi gond, a gondolattal azért jó eljátszani, hiszen egy kiváló RPG játék alapjait felhasználni online játékként, maga lehetne a teljes siker. Mielőtt ujjonganánk és elméleteket gyártanánk, várjuk meg a hivatalos bejelentést, de legalább egy sokkal biztosabb forrásból táplálkozó nyilatkozatot.

Neverwinter Nights MMO-n dolgozik a háttérben.'>
nincs még hozzászólás

Neverwinter Nights
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja