Állítólag a Counter-Strike 2 debütálása közelebb van, mint ahogyan azt gondolnánk

2023. március 05.
29.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Ismét felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Valve több mint tízéves kompetitív lövöldéje, a Counter-Strike: Global Offensive folytatást kap, jól értesült források szerint hamarosan bejelentik az utód, a Counter-Strike 2 béta tesztjét.

Időről időre szóba kerül a CS:GO folytatásának a híre, legutóbb az Nvidia driverjében találtak a Counter-Strike 2-re utaló nyomokat. Legutóbb pedig Richard Lewis, a Counter-Strike közösség egyik prominens szereplője jelentkezett friss infókkal, az újságíró úgy tudja, hogy már a kanyarban van a Counter-Strike 2. Az úriember állítása szerint a bétára sem kell olyan sokat várnunk, április 1-jén próbálhatjuk majd ki a Valve lövöldözős programját.

Minden bizonnyal a dátum sokaknál megkongatta a vészharangot, nem lennénk meglepve, hogyha ez is egy újabb Valve-féle tréfa lenne. Állítólag a játék 128 tickes szervereken és a Source 2 motorral fog futni, a matchmaking rendszeren pedig rengeteget finomítottak. Kíváncsian várjuk, hogy a Valve mikor jelenti be hivatalosan a második epizódot, a CS:GO töretlen sikerét látva a közösség minden bizonnyal vevő lenne egy folytatásra.

1 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Valami lesz, mert már naponta jönnek a hírek ezzel kapcsolatban!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja