A Left 4 Dead modok játszhatóak lesznek a Left 4 Dead 2-vel is

2009. június 05.
1.9141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az E3 egyik legnagyobb meglepetését a Valve szolgáltatta, akik ahelyett, hogy Half-Life 2: Episode Three és Portal 2 anyagokkal árasztották volna el a nagyérdeműt, bejelentették a valve-os mértékkel szinte tegnap kiadott zombihentelős Left 4 Dead második részét.

Ez a játékosok nagy halmazának tetszését nem nyerte el, ők úgy vélik, ezt a lépést az indokolta, hogy a fejlesztők a legkevesebb energiával a legtöbb hasznot harácsolják össze. Mások kétségüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a Valve támogatni fogja a L4D-et az új epizód megjelenése után.

Érdemes még szót ejteni a modderekről is, akik eddig lelkesen készítgették a kiegészítéseket a játékhoz a korábban kiadott SDK segítségével, azonban a L4D2 feltűnése a horizonton sokuk lelkesedését letörte. Utóbbi csoportnak szolgált jó hírrel Doug Lombardi, a stúdió marketinges részlegének feje, aki kijelentette, hogy a Left 4 Deadhez készített modok játszhatóak lesznek a folytatás alatt is, tehát akik eddig órákat öltek bele egy-egy plusz tartalom elkészítésébe, azok nem dolgoztak feleslegesen. Ez mindenképpen jó hír, amelynek mi, egyszerű játékosok is örülhetünk. A Left 4 Dead 2 november 17-én érkezik PC-re és Xbox 360-ra, reményeink szerint a Valve-tól megszokott minőségben.
nincs még hozzászólás

Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja