A Homefront alapötletét a Half Life 2 inspirálta

2010. július 01.
2.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Kaos Studios vezetője, Dave Votypka azt nyilatkozta az angol nyelvű PSM3 magazinnak (The PlayStation 3 Magazine), hogy a Homefront alapötletét a Half Life 2 inspirálta, nem pedig a Call of Duty-sorozat.
 

A férfi összevetette a kézen fekvő különbségeket is a Homefront és a legnagyobb konkurense között. Az előreláthatólag év végén megjelenő FPS egy jövőbeli háborúról szól, amely Amerika és Észak-Korea között tör ki, mivel a sárgásvörös fickók megtámadják a demokrácia földjét.

Dave Votypka elmondta azt is, hogy szerinte már a művészeti rajzokon is látszik, hogy a Homefront ötletét nem a Modern Warfare 2 ihlette. "Ha vetünk egy pillantást a Homefront-ról készült koncepciós rajzokra, akkor azt láthatjuk, hogy Amerika teljesen másképp van lefestve, mint a Modern Warfare 2-ben. Itt üres és elhagyatott, nincsenek civilek, csak a katonák vannak, akik az életük árán is megvédik a hazájukat. A játék alapötletét az adta, hogy elképzeltük, milyen lenne, ha Amerika az észak-koreai haderők megszállása alá kerülne. A Modern Warfare 2-ben más a történet, szóval a Homefront részben közelebb áll a Half Life 2-höz, mert az is tartalmasabb történettel rendelkezik, mint az átlagos lövölde termékek" -nyilatkozta Votypka.


A Homefront alapötletét a Half Life 2 inspirálta - 2. képA Homefront alapötletét a Half Life 2 inspirálta - 3. képA Homefront alapötletét a Half Life 2 inspirálta - 4. kép

nincs még hozzászólás

Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja