A Treyarch szerint gazdag lesz érzelmekben a Call of Duty: Black Ops

2010. október 27.
1.5941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegye fel a kezét, aki meg tudja nevezni az eddigi Call of Duty epizódok főszereplőit! Ahogy sejteni lehetett, csupán néhány kéz mered az ég felé, ami nem véletlen, eddig ugyanis tulajdonképpen senkit sem érdekelt, hogy milyen hős is állt a történet középpontjában.

Mentünk, gyilkoltunk, jó esetben néhány órában mérhettük a kampány időtartamát, és belevetettük magunkat a többjátékos módba. Nos, ez a jövőben úgy tűnik megváltozik, a Treyarch szerint ugyanis nagyon érzelem gazdag lesz a legújabb Call of Duty epizód.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy végigbömböljük a Black Ops teljes kampányát, hanem éppen ellenkezőleg, minden percét élvezni fogjuk, mert végre közel kerülhetünk a főszereplőhöz, aki Alex Mason névre hallgat majd. A játék direktora, Dave Anthony szerint ugyanis a teljes történet úgy került összeállításra, hogy közel kerüljünk, érzelmeket tápláljunk az általunk irányított karakter iránt - természetesen azért melegedő túlzásokba nem kell esni -, erre pedig már az első képsorokon megadják a lehetőséget, itt ugyanis már ki fog alakulni egy kapcsolat az irányító és az irányított között. Ahogy egyre jobban megismerjük Alex Mason-t, kapcsolatait az emberekkel, nézeteit a világról, úgy kerülünk hozzá mi is egyre közelebb, így tehát nem egy átlagos menj, majd ölj és újra menj videojáték várható a legújabb Call of Duty esetében, hanem valami egészen más. Kíváncsian várjuk, hogy a fentiek a gyakorlatban mennyire valósulnak majd meg.
Call of Duty epizódok főszereplőit! Ahogy sejteni lehetett, csupán néhány kéz mered az ég felé, ami nem véletlen, eddig ugyanis tulajdonképpen senkit sem érdekelt, hogy milyen hős is állt a történet középpontjában.'>
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 23 napja

Captain Price, Soap McTavish, Ghost... Álmomból felkeltve is tudom ezeket a neveket. Az MW 1-2 (Főleg az első rész.) nagyon magasra tette a lécet. Ha a Black Ops csak feleannyira lesz jó, mint a CoD 4. akkor azt hiszem brutális játékélménynek nézünk elébe.

válasz erre

Welar

14 éve, 6 hónapja és 4 napja

Én tudom az összesnek a nevét hiszen az a név a sajátom, mivel én játszom a karakterrel mosolygó smiley mosolygó smiley mosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 4 napja

Eddig sem és ezután sem fog törődni senki a főhős lelki világával. Aki CoD-ozik, az nem érzelmekre vágyik, hanem adrenalinra és vérre.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaReichert Viktor profiljaBotyi profiljamarco profilja