Advertisement

A Titan Studios romjain megalakult a Carbon Games

2011. július 07.
2.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Folyamatos átalakulás alatt áll a játékipar, stúdiók jönnek és stúdiók mennek, ami jó, hiszen a változások a legtöbb esetben fejlődéssel is járnak.
 

Éppen a tegnapi napon írtunk nektek arról, hogy az Eden Games utcára tett fejlesztői máris egy új csapatban tevékenykednek, azonban a mai napra virradóra újabb hasonló hírt kaptunk, a Fat Princess videojátékkal elhíresült, ámde elég hamar földbe állt Titan Studios romjain ugyanis egy vadonatúj brigád bontogatja szárnyait.

Az új csoportosulás neve Carbon Games lett, és a Joystiq értesülései szerint nem csak régi Titan tagok, hanem az Epic Games China stúdióból is kerültek programozók a szerveződésbe. A srácok hivatalos közleményei szerint első ízben csak segítséget nyújtanak majd komolyabb brigádoknak, de természetesen saját címeken is gondolkoznak, méghozzá igényes PC játékokon szeretnének dolgozni, ami merész vállalkozás a jelenlegi játékiparban, de mindenképpen üdvözölendő, pláne, ha AAA kategóriás alkotásokra számíthatunk a friss alakulattól.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 2 napja

jjaaaaaj a dagatt hercegnő rohadt jó volt!

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 2 napja

Minden napra egy ilyen hír és év végére átalakul a piac.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja