A next-gen Kinect nem támogatja majd a PC-ket

2013. június 27.
1.6931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft egy interjúban kiemelte, hogy az Xbox 360-hoz kapható Kinect-szenzorral ellentétben az Xbox One mozgásérzékelős hardverét már nem lehet majd hozzákötni a számítógépekhez, az ugyanis nem USB-s, hanem egy speciális csatlakozóval kerül forgalomba.

A redmondi óriás szerint azonban aggodalomra semmi ok, hiszen legkésőbb jövőre már a boltok polcaira kerül egy olyan Kinect, ami képességeit tekintve megegyezik majd az Xbox One esetében használatossal, de direkt a számítógépekhez készül.

Mindezt nyomatékosítandó, a Microsoft a mai naptól fogva előrendelhetővé tette a Windows-alapú PC-khez szánt Kinect-szenzorok fejlesztői csomagját, amit a stúdiók 400 dollár ellenében szerezhetnek be maguknak. Úgy tűnik tehát, hogy nem csak a szenzort, a játéktámogatást is biztosítja a Microsoft.
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Az az igazság, hogy én PC-n nem tudok sok játékot, ami támogatja a mozgásérzékelést, így egyelőre felesleges is a PC-s Kinect. Annak ellenére mondom ezt, hogy az első szériás Kinect-ek hozzákapcsolhatóak a PC-hez. Meg aztán azt a speciális csatlakozót kiegészítik egy átalakítóval, írnak rá valami rém egyszerű programot és voila, kész a PC-s Kinect.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 6 napja

nem veletlen nem lesz jo...remelhetoleg egy lelkes ember azt az 1sort atirja a driverban ami ezt direkt korlatozza, aztan igy jart a microsoft.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 9 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Miért a volvo kormánya jó a bmw-be? nyelvnyújtó smiley
Nem, de láthatod, hogy lesz Volvo kormány BMW-be. röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 7 napja

Miért a volvo kormánya jó a bmw-be? nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 7 napja

Hát csodálatos mit ne mondjak. Még erre se lesz jó...wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja