A Double Fine regisztrálta a The Cave játékcímet

2012. február 29.
1.6421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb - feltehetően - kisebb projekt fejlesztésébe fogott a Double Fine stúdiója, feltételezzük mindezt annak köszönhetően, mert a csapat regisztrált egy újabb játékcímet az arra alkalmas szerveknél, így immáron nem titok előttünk, hogy a The Cave névre hallgat majd a stúdió legújabb alkotása.

A cím feltehetően ismét nem egy AAA kategóriás darab lesz, ugyanakkor a csapat kisebb projektjeiben sem kellett még nagyot csalódnunk a múltban.

A február 22-én bejegyzett legújabb játékcímről egyébiránt természetesen semmiféle információnk sincs, azonban Tim Schafer és Ron Gilbert egy korábbi videóchateléséből kiderült, hogy a srácok egy teljesen régi iskolás, 2D-s platformer fejlesztésébe fogtak.

Hogy ez lehet-e a The Cave? Könnyen meglehet, ugyanakkor az is biztos információnak tűnik, hogy az alkotás PC, Mac és Linux mellett elsősorban mobilkészülékekre érkezik, így Androidra és iOS-ra, habár ezek az információk egyelőre még teljes egészében képlékenyek, a hivatalos bejelentésig így várjunk türelemmel a The Cave valódi személyazonosságának felderítésével.
4 hozzászólás

Kekmedve

12 éve, 2 hónapja és 21 napja

Szeretem a platformereket, meglessük!

válasz erre

DoubleW

12 éve, 2 hónapja és 22 napja

Őőőőőő király Erre nem lehet mit mondani.Tuti nem fog érdekelni a játék!

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 22 napja

ez nem sok info sajnos

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 22 napja

Képaláírás üt.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profilja