A Capcom bejelentette a Resident Evil: Mercenaries 3D-t

2010. szeptember 29.
1.8691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom gárdája a tegnap esti órákban már közölte a nagyvilággal, hogy a ma reggeli órákban két vadonatúj projektet szeretnének bejelenteni a fanatikusoknak.

A két alkotást az illetékesek le is leplezték, ők a Mega Man Legends 3 Project és a Resident Evil: Mercenaries 3D, amelyek kivétel nélkül a Nintendo 3DS húzócímei kívánnak lenni. Előbbi játékról sajnos az illetékesek csak annyit közöltek, hogy készül, és a jövő hónapban esedékes Comic-Con-on várható róla bővebb információ, a legújabb Resident Evil-ről azonban már megosztottak velünk némi adalékot.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy a játék elméletileg semmi köze az E3-on leleplezett Resident Evil: Revelations-höz, hanem egy másik projekt, ami hűen kapcsolódik majd az univerzumhoz, előtérbe helyezve az izgalmas, klasszikus játékmenetet. A játék a Resident Evil 4 és a Resident Evil 5 Mercenaries misszióit tartalmazza majd, és az első képek alapján meg kell hagyni, hogy brutális kinézettel rendelkezik a program, a Nintendo nem hazudott, amikor erős gépezetnek nevezte a 3DS-t. Az alkotás természetesen nem csak a fenti küldetések térhatással ellátott változatait tálalja majd elénk, hanem új karaktereket és játékmódokat úgyszintén, de lesz Wi-fi támogatás is, aminek segítségével akár haverokkal is elláthatjuk a rossz fiúk baját. A játékról további részleteink sajnos nincsenek, de az első képeket már be tudjuk mutatni róla, erre parancsolj:


A Capcom bejelentette a Resident Evil: Mercenaries 3D-t - 2. kép


A Capcom bejelentette a Resident Evil: Mercenaries 3D-t - 3. kép


A Capcom bejelentette a Resident Evil: Mercenaries 3D-t - 4. kép


A Capcom bejelentette a Resident Evil: Mercenaries 3D-t - 5. kép


A Capcom bejelentette a Resident Evil: Mercenaries 3D-t - 6. kép


2 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ilyen játékot nem néztem ki a 3DS-ből. Azt nem mondanám, hogy szebb, mint egy psp játék, de azért komolyan néz ki.

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 2 napja

fú de komoly lessz

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja