A Blizzard szívesen segítene MMO-t fejleszteni a Bungie-nak

2010. október 26.
1.7001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Halo: Reach megjelenésével a Bungie letudta a Microsoft felől érkező követeléseket, és szinte teljes egészében az újrakezdést célozta meg az Activision berkein belül, akikkel egy 10 évre szóló szerződést kötöttek.

Ebben az időintervallumban egy vadonatúj franchise első darabjait fogják elkészíteni a srácok, sőt, a legtöbb forrás arra utal, hogy egy MMO készülődik a háttérben, ami ha valóban igaz, a Blizzard minden erejével segíteni fogja a csapatot.

Ez derült ki legalábbis a Blizzardos Rob Pardo egyik nyilatkozatából, aki az Edge magazinnak elmondta, hogy ha a Bungie brigádja valóban MMO fejlesztésére adja a fejét, akkor a Blizzard segíteni fog nekik abban, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból. Nem megmondani szeretnék nekik, hogy mit tegyenek, a Blizzard amolyan "gyakran ismételt kérdések" menüpontként állna a Bungie szolgálatára. Ezek után hiába írnánk, hogy várjatok türelemmel, ez egy lehetetlen kérés, mi is tudjuk, de csak és kizárólag várni tudunk, méghozzá a hivatalos bejelentésre.
3 hozzászólás

DNS

14 éve, 6 hónapja és 4 napja

Nem csak a szaktudás számít, a tapasztalat sem elhanyagolható.

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 4 napja

A Blizzard is legszívesebben mindenbe belekóstolna egy kicsit. Nem hiszem, hogy a Bungie-nál nincsenek elég jó szakemberek, hogy házon belül ne tudnák megoldani a dolgot.

válasz erre

Welar

14 éve, 6 hónapja és 5 napja

Blizz besegít, akkor csak valmi jó sülhet ki a dologból. Tudom elfogúlt vagyok, de van mire szerintem mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXXL profiljamarco profiljarDAVE profilja