A The Day Before fejlesztői szerint gyűlöletkampány áldozatai lettek

2024. január 24.
10.1011
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Day Before fejlesztője, a Fntastic újra előkerült és egy egészen abszurd nyilatkozatban azt állítja, hogy az Internet által indított "gyűlöletkampány" miatt bukott meg a játék, amelynek egyébként néhány napja álltak le a szerverei.

Annak ellenére, hogy a Fntastic bezárt és a szerverek a héten leálltak, a stúdió kiadott egy közleményt, amelyben reagált a játékosok és a sajtó állításaira a tavaly év végi katasztrofális indulás óta. Felhívták rá a figyelmet: öt év alatt nem indítottak közösségi gyűjtést, előrendeléseket és sok önkéntes fejlesztőjük volt.

A visszatérítéssel kapcsolatban az Fntastic azt mondja, hogy erőszakkal történt és "bizonyos bloggerekre" hárítja a felelősséget, mondván, hogy hatalmas pénzeket kerestek azzal, hogy "hamis tartalmat" hoztak létre a készülő címről. Azt állítják: ők mindent megvalósítottak, amit a trailerekben mutattak, csak kisebb funkciókat nem.

A közlemény zárásaként a Fntastic azt írta, az értékesítés lezárása után sokan írtak nekik, hogy a bloggerek becsapták őket és tetszik nekik a játék, ezért hozzáférést kértek. "2015 óta működünk és mindig becsületesen végeztük üzleti tevékenységünket" - jelentették ki és az is kiderült, hogy hallani fogunk még róluk.

The Day Before fejlesztője, a Fntastic újra előkerült és egy egészen abszurd nyilatkozatban azt állítja, hogy az Internet által indított "gyűlöletkampány" miatt bukott meg a játék, amelynek egyébként néhány napja álltak le a szerverei.'>
4 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nyilván. Mindenki hülye, csak a fejlesztő vagyok helikopter. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Baszki már a posztot is eltávolították! röhögő smiley Nagyon kemény ez a banda. röhögő smiley

válasz erre

Dav2377

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mindent megvalósítottak??? Akkor ez tényleg egy Open-World MMORPG vagy mifene volt..........Csak nem láttam a hasonlóságot az ilyen cimkék alatt futó játékokkal!! Nem is értem minek még mindig hazudni? Jobb se így, se úgy nem lesz

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Abba. Akkor a játék tök jó volt csak mindenki genya. Értem.

válasz erre
The Day Before
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja