Advertisement

A szamurájos kaland sztorijára koncentrál a Like a Dragon: Ishin! legújabb kedvcsinálója

2023. január 30.
4.6851
Mikee profilja, adatai
Mikee
Friss előzetessel jelentkezett az 1860-as években játszódó szamurájkaland, a Like a Dragon: Ishin!, ezúttal a hack and slash játék sztorijába nyerhetünk betekintést, Sakamoto Ryoma, a bosszúálló szamuráj kalandjaiból kaptunk egy kis ízelítőt.
Advertisement

Tovább dübörög a Like a Dragon: Ishin! marketing gépezete, a minijátékokra koncentráló előzetes után ezúttal a szamurájos kaland történetébe nézhetünk bele. A 2014-es Like a Dragon felújított verziójában a szamuráj főhősünk, Sakamoto Ryoma egy véres bosszúhadjáratra indul, miután hamisan megvádolják mentora meggyilkolásával.

Ahhoz, hogy tisztára mossa a nevét és visszaszerezze a becsületét, hősünk alászáll az 1860-as évek Japán alvilágába, az árulásokkal és nem várt fordulatokkal tarkított nyomozós sztori pedig számos meglepetést és csavart tartogat majd a számunkra.

A fordulatos történet mellett a japán kardpárbajokba és a pörgős összecsapásokba is betekintést nyerhetünk az új kedvcsinálóban, a megjelenés pedig már nincs is olyan messze. A Like a Dragon: Ishin! február 21-én debütál majd PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S konzolokra és PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
1 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mont valami fimlnek a trailere.

válasz erre
Like a Dragon: Ishin!
24.590 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja