A szakmai eredményekről szól a Desperados III aktuális kedvcsinálója

2020. július 01.
13.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sikerült nagyon magasra tennie a lécet a THQ Nordic és a Mimimi Games csapatának a Desperados III kapcsán, lévén alig néhány nappal a megjelenés után már kijelenthető, hogy óriási siker lett a vadnyugati taktikai stratégiából.

Pontosabban a szakma igencsak kirobbanó lelkesedéssel fogadta a játékot, ezáltal tonnányi kiemelkedő kritikát és pontszámot kapott (a Game Channel tesztjén például 7.5-ös pontszámot zsebelt be), de a Metacritic-en is 86/100-as értéken áll a PC-s verzió, míg a Steamen 97 százalékban pozitívan nyilatkoztak róla a játékosok is.

Ez elképesztő teljesítmény, így nem véletlen, hogy a fejlesztők ingyenes tartalmakon és Season Pass extrákon dolgoznak most a háttérben, melyek az idei évre képesek lesznek fenntartani az érdeklődésünket. Ha pedig a konkrét eredményekre vagy kíváncsi, itt a kapcsolódó trailer:

Nézd nagyban ezt a videót!



Desperados III kapcsán, lévén alig néhány nappal a megjelenés után már kijelenthető, hogy óriási siker lett a vadnyugati taktikai stratégiából.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ezt a videót én nem osztottam volna meg a helyükben. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Óriási nevek, vandal, thegamemachine, gamefine, shacknews, psu röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Most komolyan, ilyen semmikkel menőznek. Ettől szerintem ez csak rohadt gáz lett így.

válasz erre

Gólem

4 éve, 1 hónapja és 16 napja

Jó kis eredményeket kaptak.

válasz erre
Desperados III
13.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja