A Super Bomberman R is megmutatta magát egy gameplay videón

2017. január 16.
3.3591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami a hétvégén formálisan is bejelentette a rajongók számára a kizárólag Nintendo Switch-re megjelenő Super Bomberman R-t, amely a legendás Bomberman alaposan felújított, megszépült és kibővített változata lesz.

Hogy mindezt a gyakorlatban is el tudjuk képzelni, a hétvége során a játékhoz megjelent egy negyedórás prezentáció, amely azt a célt szolgálta, hogy a rajongók a gyakorlatban is megcsodálhassák - méghozzá kooperatív módban -, hogy mennyit fejlődött az évek, sőt évtizedek során ez a nagyszerű videojáték.

Mint látható, a Super Bomberman R már teljes egészében a térben játszható, egy sajátos, izometrikus nézetből, miközben visszatér a legendás alkotás minden sajátossága, a játékmenettől kezdve, az ellenfeleken át, a legkülönfélébb power upokig bezárólag.

A Super Bomberman R március 3-án érkezik, és a Nintendo Switch egyik kezdőcíme lesz, miközben a mi könnycsatornánkat már most, a megjelenés előtt ingerelni kezdte.

Nézd nagyban ezt a videót!Super Bomberman R-t, amely a legendás Bomberman alaposan felújított, megszépült és kibővített változata lesz.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 26 napja

Ez egy szuper játék! mosolygó smiley
Gyerekként imádtam.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 26 napja

Régi motorosokból biztosan előcsalja a szép emlékeket, de ismeretlenül ránézve a játékra, szerintem elmondhatjuk, hogy ez sem hanyattvágós cím. Nem értem mit gondol a Nintendo.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 8 hónapja és 27 napja

Sárga kazin játszottam utoljára, de ez k..vajó, kell! Kár, hogy boss harcot nem mutattak, előzetesben volt egy.

válasz erre
Super Bomberman R
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profiljamarco profiljaXXL profilja