A Square Enix több címet is PC-re hozna

2023. március 31.
30.0871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Square Enix álláshirdetései arra utalnak, hogy a kiadó több címet szeretne PC-re hozni, pedig sokáig fenntartották a PlayStation konzolokra vonatkozó exkluzivitási megállapodásokat, de egyre aktívabban foglalkoznak a játékok PC-re történő portolásával.

A Square Enix közzétett egy toborzást PC-s technikai munkatárs pozícióra, amiben olyan jelölteket keresnek, akik képesek támogatni a címek fejlesztését és telepítését olyan helyekre, mint a Steam és az Epic Games Store. A kiírás PC-s technikai tapasztalatot, a játékmotorok ismeretét és a terjesztési módok ismeretét várja.

A leírás egyértelműen megerősíti a Square Enix tengerentúli terjeszkedési szándékát, így a hajlandóság a PC-s fejlesztések bővítésére örvendetes hír lesz a Final Fantasy-rajongók számára, akik gyakran évekig vártak a PC-s verziókra. Valószínűnek tűnik, hogy ez a tendencia a Final Fantasy XVI esetében is folytatódni fog, annak ellenére, hogy a Sonyval való exkluzivitási időszak csak hat hónapig tart.
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Sosem értettem miért kell olyan iszonyat nagy csúszás egy PC-s portra, amikor tulajdonképpen PC-n fejlesztenek...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Mondjuk ők eddig sem nagyon hagyták magára a PC-t.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Szerintem a PC-s portoknak mindenből kéne jönniük.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Azért az elmúlt tíz évben elég gyorsan megjelentek PC-n az FF részek, azok kívül meg már csak pár JRPG van a cégnél. Többi játékot eladták csapatostól vagy már el is felejtették... Sleeping Dogs-ért kár.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja