A Sony kijelentette, hogy senki sem házasodhat össze a PS5 konzoljával

2020. november 20.
32.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Zseniális módon reagált a Sony egy az interneten keresztül terjedő őrületre, melynek részeként idén sokan döntöttek úgy - nyilván csak a poén kedvéért -, hogy összeházasodnak kedvenc műszaki cikkükkel.
 

Rengetegen pedig már most kiszemelték maguknak a kifejezetten csinos PS5-öt, aminek részeként több olyan kép is terjedni kezdett a világhálón, melyen emberek jegygyűrűvel és PS5-tel pózolnak, ami nyilván mindenkinek szíve-joga, hiszen nem jár jogi háttérrel, csakhogy sokan ezt valóban komolyan gondolják és oltár elé is vinnék a masinát.

Erre volt már példa Amerikában nem egyszer, nem kétszer az idén - már fel se kapjuk rá a fejünket -, amihez a gyártónak is bele kell egyeznie, a Sony azonban most kijelentette, hogy ők semmiféle hozzájárulásukat nem adják a jövőben egy ilyen dologra, és különben is, a legtöbb országban tilos egy játékkonzollal összeházasodni.

8 hozzászólás

totyak

2 éve, 9 napja

Mondjuk én őszintén nem értem miért is kellene ehhez a Sony engedélye. Ha az adott ország törvényei megengedik a házasságot egy élettelen tárggyal (kétlem, hogy van ilyen) és én megveszem a PS5 konzolt a boltba, az én birtokomba kerül, akkor ahhoz a Sony-nak már semmi köze. Ahhoz sem kért engedélyt senki, hogy szétverhesse és felgyújthassa, Sony valahogy mégsem reagált erre. Ha poénnak szánta a Sony, az rendben, egyébként amit megveszek, afelett én rendelkezem, nem a gyártója.

válasz erre

drift3r91

2 éve, 10 napja

Jajj Thanos lassan tényleg csettintened kéne!

válasz erre

rDAVE

2 éve, 10 napja

Csak nehogy később ezért bocsánatot kelljen kérnie a Sony-nak...

válasz erre

Yanez

2 éve, 10 napja

Ezt a pechet! Pedig még abban is reménykedtem, hogy gyerekeket szül nekem a PS5. Amilyen nagy a konzol ez nem is lett volna probléma.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 10 napja

Mondjuk ehhez ritka betegnek kell lenni.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 10 napja

Micsoda csapás!

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 10 napja

Jajjistenem.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 10 napja

Szakadok!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja