A sok Redfall-bejelentéstől megkavarodott a Bethesda ügyfélszolgálata

2023. május 07.
20.8601
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bethesda ügyfélszolgálatosa összekeverte a Redfallt a Fallout 76-tal, miközben egy felhasználó Steam-értékelésére válaszolt a nemrég megjelent címről - bár ez azt is jelenti, hogy a Redfall tükrözi a Fallout 76 problémáit.

Egy Twitch streamer, PatStaresAt egy képernyőfotót osztott meg a Twitteren, amely szerint a Bethesda ügyfélszolgálata összekeverte a Redfallt a Fallout 76-tal, miközben egy Steam-felhasználó értékelésére válaszolt. A kiadó sajnálja a technikai problémákat és egy linket osztott meg, valamint közölte a felhasználóval, hogy a Fallout 76-hoz nyisson ügyfélszolgálati bejegyzést.

A link megnyitásakor a Redfall hivatalos támogatási oldalára kerülünk, tehát bár a Bethesda ügyfélszolgálata összekeverte a két játékot, a megadott hivatkozás rendeltetésszerűen működik. A Fallout 76 számos technikai problémával küzdött és a játékosok most a Redfallban is hasonló problémákkal szembesülhetnek. Néhányan azt feltételezik, hogy a választ egy korábbi, Fallout 76-tal kapcsolatos üzenetből másolták ki.

Redfallt a Fallout 76-tal, miközben egy felhasználó Steam-értékelésére válaszolt a nemrég megjelent címről - bár ez azt is jelenti, hogy a Redfall tükrözi a Fallout 76 problémáit.'>
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 11 napja

Erről a játékról jó hír is van amúgy vagy totál rommá égették magukat? röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 11 napja

Ők a legszerencsétlenebbek az egész bandából, nem tehetnek semmiről, mégis őket basztatják. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 11 napja

Ez már annyira ciki baszki. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 11 napja

Legalább megdolgoznak a pénzükért. röhögő smiley

válasz erre
Redfall
24.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja