A sok Redfall-bejelentéstől megkavarodott a Bethesda ügyfélszolgálata

2023. május 07.
20.7091
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bethesda ügyfélszolgálatosa összekeverte a Redfallt a Fallout 76-tal, miközben egy felhasználó Steam-értékelésére válaszolt a nemrég megjelent címről - bár ez azt is jelenti, hogy a Redfall tükrözi a Fallout 76 problémáit.

Egy Twitch streamer, PatStaresAt egy képernyőfotót osztott meg a Twitteren, amely szerint a Bethesda ügyfélszolgálata összekeverte a Redfallt a Fallout 76-tal, miközben egy Steam-felhasználó értékelésére válaszolt. A kiadó sajnálja a technikai problémákat és egy linket osztott meg, valamint közölte a felhasználóval, hogy a Fallout 76-hoz nyisson ügyfélszolgálati bejegyzést.

A link megnyitásakor a Redfall hivatalos támogatási oldalára kerülünk, tehát bár a Bethesda ügyfélszolgálata összekeverte a két játékot, a megadott hivatkozás rendeltetésszerűen működik. A Fallout 76 számos technikai problémával küzdött és a játékosok most a Redfallban is hasonló problémákkal szembesülhetnek. Néhányan azt feltételezik, hogy a választ egy korábbi, Fallout 76-tal kapcsolatos üzenetből másolták ki.

4 hozzászólás

Mordorer

5 hónapja, 1 hete

Erről a játékról jó hír is van amúgy vagy totál rommá égették magukat?

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 1 hete

Ők a legszerencsétlenebbek az egész bandából, nem tehetnek semmiről, mégis őket basztatják.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 1 hete

Ez már annyira ciki baszki.

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 1 hete

Legalább megdolgoznak a pénzükért.

válasz erre
Redfall
24.100 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt