A PS5 logó lett a legnépszerűbb kép Instagramon, amit játékstúdió valaha posztolt

2020. január 08.
6.1001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még álmainkban sem mertük volna megsaccolni, hogy majd pont a PS5 logója fog ekkora hullámokat verni, ami pöccre ugyanúgy néz ki, mint előző generációs megfelelője, csak éppen a négyes helyett ötös számmal találkozunk.

Márpedig a logó szimpla posztolása több mint 5 millió ember lájkját gyűjtötte be, amihez 136 ezer komment is párosul. Ahogyan arra a VGC is rámutat, ezzel a Sony posztja lett a legnépszerűbb bejegyzés valaha a platformon, amit játékstúdió tett közzé, korábban ezt az érdemet a Fortnite mondhatta el magáról, akik a Bosszúállókkal való kollaborációjukkal 2,7 millió lájkot tettek zsebre.

Persze itt csak és kizárólag a statikus képekről van szó, a videók nem lettek idevéve. Az Xbox Series X bemutatóposztja 1,8 millió lájkot ért el, úgyhogy kimondhatjuk, hogy kellő módon fel vannak korbácsolva a kedélyek a Sony újdonsága iránt.
PS5 logója fog ekkora hullámokat verni, ami pöccre ugyanúgy néz ki, mint előző generációs megfelelője, csak éppen a négyes helyett ötös számmal találkozunk.'>
3 hozzászólás

RyutheStaR

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Kissé fura humorérzéketek van, ha szerintetek ez vicces. ..
Szerintem semmi meglepő nincs benne, a Sonynak amúgy sem szokása túlkomplikálni a dolgokat, ez így van rendjén.

válasz erre

fighterlaci

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Hát igen, ennél kicsit többet kellett volna mutatni, hogy ne legyen vicc tárgya az egyetlen dolog amit mutattak: a logó. röhögő smiley

válasz erre

zender

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nyilván, mert nagyon vicces, meg kell hagyni. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja