A PC-s változat grafikáját és extráit mutatja be a Gotham Knights legújabb előzetese

2022. szeptember 27.
5.2251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A WB Games Montreal szuperhősös co-op kalandjának a megjelenéséig már nincs sok idő hátra, kedvcsináló gyanánt a fejlesztők a legújabb előzetesben a PC-s változat grafikáját és extráit mutatták be nekünk.

A megjelenés előtt általában nem árt meggyőzni a kedves vásárlókat arról, hogy megéri beruházni egy drágább videokártyára a maximális látvány elérése érdekében, a Gotham Knights pedig egy vadiúj előzetessel prezentálja is nekünk a csilli-villi effekteket. A játék PC-s változata a a megfelelő konfiguráció mellett tényleg elképesztően jól néz ki.

4K-s felbontás, ultramagas FPS, ray tracing támogatás és gyönyörűen megcsillanó pocsolyák (Hello Peter!!) várnak majd ránk. A játék továbbá támogatja az ultraszéles és a többmonitoros rendszereket is. Az Nvidia DLSS 2, az AMD FSR 2 és az Intel XeSuper Sampling skálázási opció egyaránt elérhető lesz, emellett részletes grafikai beállítások közül választhatunk.

Az előzetes alapján tényleg jól fog kinézni a játék, viszont a Warner stúdiói nem arról híresek, hogy rendesen optimalizálják a játékaikat PC-re, szóval vásárlás előtt mindenképpen ajánlott egy gyors tesztvideó megnézése. Az igazságosztás október 21-én kezdődik, PC-n (Steam, Epic Games Store), PS5 és Xbox Series X|S konzolokon lesz elérhető a Gotham Knights.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ahhhhha, hát ez alapján semmi extra. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

petrovicsz írta:
És felrakják sima fullhd-ban, ez de ********* amatőr. röhögő smiley
És tényleg. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 8 hónapja és 8 napja

És felrakják sima fullhd-ban, ez de ********* amatőr. röhögő smiley

válasz erre
Gotham Knights
25.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja