A PC-s Spider-Man: Miles Morales köröket vert a Sackboy-ra és az Uncharted-re

2022. november 24.
5.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Pár napja érkezett meg Miles Morales kalandja PC-re, a játékosok pedig jóval kíváncsibbak voltak a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre, mint a Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted PC-s változatára, amik eddig nem hozták a kívánt számokat.

Nagyon úgy fest, hogy nem minden arany, ami fénylik, néha a Sony exkluzív játékai nem aratnak akkora sikert PC-n, mint amit előzetesen elvártak tőlük. A nemrég debütált Sackboy: A Big Adventure pl. a kutyát sem érdekelte eddig Steamen, továbbá az Uncharted: Legacy of Thieves Collection sem robbantott eddig kasszát. Velük ellentétben azonban úgy tűnik, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Morales nagyobb sikert aratott a játékosok körében.

A SteamDB adatai szerint a megjelenést követően egyidejűleg 13 539 hálószövő lengedezett New York havas utcáin, míg a Sackboy: A Big Adventure 610 egyidejű játékost tudott felmutatni, Nathan Drake PC-s kalandja pedig 10 881 egyidejű felfedezőt tudott összeszedni. Természetesen a Sony továbbra sem adja fel, további PlayStation exkluzívok érkeznek majd PC-re, a Returnal PC-s portja pl. számos extrával landol majd az asztali gépeinken.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

Sackbox nem olyan nagy hűha, most az a stílus nem olyan pörgős, azt nem csodálom.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

Az komoly, ki hitte volna bakker. meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

Sackboyon nem vagyok meglepődve, de az Uncharteden igen.

válasz erre
Spider-Man: Miles Morales (PC)
20.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja