Advertisement

A minijátékokat mutatja be a Like a Dragon: Ishin! legújabb előzetese

2023. január 22.
4.6551
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az 1860-as évek Japánjában játszódó hack and slash kalandhoz, a Like a Dragon: Ishin!-hez nemrégiben egy vadiúj előzetes érkezett, ami a szamurájos játékban elérhető melléktevékenységekre és a különféle kártyajátékokra, minijátékokra koncentrál.
 

Egyre közelebb az 1860-as években játszódó szamurájkaland, a Like a Dragon: Ishin! megjelenése, a harcrendszert bemutató előzetes után ezúttal a játékban végezhető melléktevékenységekből kaptunk egy kis kóstolót. A 2014-es Like a Dragon felújított verziójában sem fogunk unatkozni, számos tevékenység vár ránk. Többe között táncolhatunk, karaokézni, halászni és kártyázni is tudunk majd két küldetés között az unalmas óráinkban.

A "kő, papír, olló" játék sem hiányozhat a repertoárból, továbbá illegális csirkefutamokat is indíthatunk, az igazán belevaló szamurájok pedig karddal ágyúgolyókat is szétvághatnak. A japán gasztronómia hívei szakéivó versenyekre is benevezhetnek, sőt, még főzhetnek is akár. A különféle minijátékokat hamarosan mi is kipróbálhatjuk, a Like a Dragon: Ishin! 2023. február 21-én jelenik meg PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S konzolokra és PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 5 napja

Remélhetőleg nem lesz azért kötelező.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 6 napja

Lesz ebben minden mint a bucsuban!

válasz erre
Like a Dragon: Ishin!
24.590 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

ati61 profilja