A Marvel's Midnight Suns már Steam Deckken is játszható

2023. február 08.
38.4371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Marvel's Midnight Suns az egyik legújabb játék, amelyet jóváhagytak a Steam Deckre, ami azt jelenti, hogy a Valve alaposan letesztelte és a platform összes kompatibilitási ellenőrzésén átment és csatlakozik a többi nagyágyúhoz.
Advertisement

A Firaxis Games a Twitteren keresztül hozt nyilvánosságra a nemrég megjelent címének Steam Deck jóváhagyását. A Marvel's Midnight Suns hivatalos Steam áruházi oldalára lépve mostantól látható a zöld pipa, amely szerint a játék "teljesen működőképes a Steam Deckken és nagyszerűen működik a beépített vezérlőkkel és kijelzővel."

A Steam Deckken ellenőrzött játékok listáján szerepel többek között az Apex Legends, a nemrég megjelent Dead Space Remake, az NBA 2K23, az Elden Ring és hamarosan csatlakozhat a The Last of Us Remake is. Most a hírek szerint több mint 3600 játékot hitelesítettek a Steam Deckre, de sok Steam-játék játszható, még akkor is, ha még nem kapták meg a Valvetól a hivatalos engedélyezést.

A fentiek ellenére Strauss Zelnick a Take-Two Interactive vezérigazgatója nemrég elárulta, hogy a Midnight Suns némileg "kereskedelmi bukás" volt, a kudarchoz a megjelenési időszaka vezetett. Bár pénzügyileg nem tudta teljesíteni az elvárásokat, a rajongók szeretik, a Game Channelen pedig 7,8-ra értékeltük.

2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Mordorer írta:
Már csak egy Steam Deck kéne. mosolygó smiley De nem visz rá a lélek, nagyon drága.
Egy komplett PC a kezedben. Mihez képest drága, 160 - 260 ezer forint között van. A legdrágább annyi mint egy PS5. Amit nem vihetsz magaddal és a Steam könyvtárad sincs rajta.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

Már csak egy Steam Deck kéne. mosolygó smiley De nem visz rá a lélek, nagyon drága.

válasz erre
Marvel's Midnight Suns
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja