A következő frissítéssel érkezik a Terminátor a Call of Duty: Warzone és Vanguard játékokba

2022. július 21.
31.8501
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Season 4 Reloaded keretein belül természetesen nemcsak a két legendás "élő szövet a fémvázon" modell, a T-800-as és T-1000-es Terminátor fog érkezni az Activision játékaihoz, hanem új fegyverek, játékmódok és mechanikák is bekerülnek majd a programokba.
 

A Die Hard és a Rambo skinek után úgy tűnik, hogy az Activision próbálja meglovagolni a kilencvenes évek nosztalgiahullámát, a Terminátoros tematikájú kozmetikai csomagok nem egész egy hét múlva, július 27-én debütálnak a Call of Duty: Warzone és Vanguard online lövöldékben. A frissítés új mechanikákat és egy új zombis pályát is hoz magával "Rebirth Of The Dead" néven, ami a Rebirth Island területen lesz elérhető. A zombis pálya érdekessége, hogy a kiesett, eliminált operátorok élőhalottakként fognak "feltámadni".

Augusztus 11-én pedig érkezik a Titanium Trials játékmód, amiben a base-armor értékét 300-ra növelik majd, minden játékos egy self-revive kit-el kezdi a kört, viszont az életerőnk lassabban fog regenerálódni, nem árt tehát majd erre külön figyelni. Érkezik továbbá egy új multiplayer térkép "Desolation" néven és a Vargo-S rohampuska. A játékosok feloldhatják a fegyvert, ha teljesítik a játékon belüli kihívásokat, vagy pedig vásárolhatnak egy, a fegyver tervrajzát tartalmazó Store Bundle-t.

4 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Azt hittem a Rambónál nincs lejjebb.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Na ne szopassatok!

válasz erre

zender

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Predator vótmá?

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Édes jó istenem!

válasz erre
Call of Duty: Warzone
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja