A Konami belső csapata fejleszti a Metal Gear Solid Delta: Snake Eatert

2023. május 30.
18.5521
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A múlt heti PlayStation Showcase-en a Konami bejelentette a Metal Gear Solid Delta: Snake Eatert, a harmadik rész remakejét, a hivatalos Metal Gear Twitter-fiókon ezt követően egy nyilatkozatban kitértek rá, amit "fejlesztői csapatként" írtak alá.

Ez többeknek felkeltette a kíváncsiságát, ezért a Kotakunak adott interjújában a Konami elárulta, hogy a játékot a belső fejlesztőjük készíti, a Virtuos, egy szingapúri cég segítségével, amely portolásokra és remasterekre specializálódott. Ez azért meglepő, mert a Konami saját fejlesztései az utóbbi időben vegyesre sikerültek és a leghíresebb IP-ket külső stúdióknak adták ki.

A 2018-as Metal Gear Survive több ellentmondást is kiváltott, a Contra: Rogue Corps játékmenetét unalmasnak tartották a felhasználók és a mobilos Castlevania: Grimoire of Souls is jelentéktelennek bizonyult. Yong Yea iparági tartalomkészítő aggodalmát fejezte ki, hogy a Konaminál készül a cím, ugyanakkor a Virtus több AAA-s portért is felelt már: a Horizon Zero Dawn PC-re és a NieR: Automata Switch-re hozatalában, de az The Outer Worlds-szel már voltak teljesítménybeli problémák.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eatert, a harmadik rész remakejét, a hivatalos Metal Gear Twitter-fiókon ezt követően egy nyilatkozatban kitértek rá, amit "fejlesztői csapatként" írtak alá.'>
3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kiváncsi leszek ez hogy sikerül akkor..

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát oké csak ez a Konami már nem az a Konami mint annak idején.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Akkor túl nagy baj már nem lehet. mosolygó smiley

válasz erre
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja