A harcról szól a legújabb Persona 3 Reload trailer

2024. január 26.
4.7891
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak néhány napot kell aludni ahhoz, hogy megjelenhessen a boltok polcain a Persona 3 Reload, amihez az Atlus most egy újabb kedvcsinálót prezentált a rajongóknak, ami a harcokról, a különféle harci stratégiákról szól majd.

Merthogy hiába a gyönyörű, interaktív animékre hajazó küllem és a nagyszerű sztori, azért a Persona 3 Reload-ban a harcok is rendkívül fontos szerepet kaptak, és pont ezt igyekszik hangsúlyozni egy kicsit az alábbi videó, ami megmutatja, hogy a taktikázás, az ellenfél gyenge pontjainak kihasználása, hőseink speciális képességeinek alkalmazása vagy a Persona megidézése mennyire lényeges momentum lesz.

A Persona 3 Reload várhatóan február 2-án jelenik meg világszerte PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re egyaránt, ha pedig ismerkednél a harcrendszerrel, az alábbi trailer minden kérdésedre válaszol.

Nézd nagyban ezt a videót!Persona 3 Reload, amihez az Atlus most egy újabb kedvcsinálót prezentált a rajongóknak, ami a harcokról, a különféle harci stratégiákról szól majd.'>
1 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na ez nagyon nem jön be! röhögő smiley

válasz erre
Persona 3 Reload
24.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja