A Gears 5 rendezője a legutóbbi Mad Max filmhez hasonlítja játékukat

2018. június 12.
3.7721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A nemrégiben lezajlott Microsoft konferencián lerántották a leplet egy új számozott Gears of War-ról, melyről ezúttal annak rendezője nyilatkozott, és játékukat az utóbbi évek egyik legjobb akciófilmjéhez hasonlította.

A The Coalition stúdió feje, Rob Fergusson beszélt a Gears 5 bemutatóját követően legújabb üdvöskéjükről az Inside Xbox keretein belül.

Egyrészt Fergusson megerősítette, hogy főhősünk ezúttal a már negyedik részből ismerős Kait Diaz lesz, ennek kapcsán pedig a játékot a 2015-ös Mad Max: A harag útja filmhez hasonlította, ahol igazából Furiosa volt a főszereplő, a címszereplő Max pedig sokkal inkább az ő partnere.

A Gears 5-ben Kait az édesanyját próbálja megmenteni, ebben pedig bajtársa lesz a veterán Marcus Fenix fia, a negyedik rész protagonistája, JD. Továbbá fény derül arra is, hogy Kait milyen módon kapcsolódik a Locust hordához, Fergusson pedig a road movie stílussal tette a Gears 5-öt paritásba.

A játék valamikor 2019-ben jön, addig pedig remélhetőleg több információval is ellátnak majd minket.
lerántották a leplet egy új számozott Gears of War-ról, melyről ezúttal annak rendezője nyilatkozott, és játékukat az utóbbi évek egyik legjobb akciófilmjéhez hasonlította.'>
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

zender

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Nem úgy volt hogy nem lesz több GoW? meglepett smiley

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja