A fizetős modok miatt szétbombázták a Starfieldet a Steamen

2024. június 16.
9.5371
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Starfield legutóbbi frissítése a moddingra összpontosított, elhozva a Creation Clubot, amely a Fallout 4 és a Skyrim: Special Edition hasonló funkcióit követi és akárcsak ezekben a játékokban, egyes modok ingyenesek, mások viszont fizetősek.

A hét elején nagy visszhangja volt az egyik modnak, ugyanis az első részét ingyen adták ki, de a folytatás elég sokba került. Ez a Valve áruházában csapódott le, a Starfield értékelései az elmúlt 30 napban "többnyire negatív" besorolásba kerültek.

A felhasználók szerint a probléma a fizetős modok hozzáadása, annak ellenére, hogy a Bethesda két korábbi címével is ugyanezt tette. Mindeközben a Redditen a hangulat teljesen más, ez leginkább a moddereknek köszönhető, akik ingyenesen adnak ki érdekes módosításokat.

A fizetős modok miatt szétbombázták a Starfieldet a Steamen - 2. kép

Starfield legutóbbi frissítése a moddingra összpontosított, elhozva a Creation Clubot, amely a Fallout 4 és a Skyrim: Special Edition hasonló funkcióit követi és akárcsak ezekben a játékokban, egyes modok ingyenesek, mások viszont fizetősek.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 4 napja

Igazuk is van.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 4 napja

Hát akkor csak a Redditről kell leszedni a modokat, ennyi.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 4 napja

Erről leszokhatnának...

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 4 napja

Majd letiltja a steam meg törli őket, mostanában ez a szokás.

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások