A Far Cry 6 kiszivárgott borítója elárulja, hogy a fiatal Vaas lesz az egyik kulcsszereplő?

2020. július 10.
3.6261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Most már egészen biztos, hogy Giancarlo Esposito, avagy a Breaking Bad Gustavo Fringje lesz a Far Cry 6 antagonistája, ahogyan azt sejteni lehetett, tekintve hogy kiszivárgott a PS Store-on keresztül a játék borítója, amin már ott feszít a színész egy fiatal fiú társaságában.

A fiú neve Diego, aki kapcsán máris felfigyelt valaki egy apró turpisságra, miszerint a szemöldökében pont ugyanolyan kis apró vágás van, mint anno a Far Cry 3-ban Vaas Montenegro esetében. Ez pont összecsengene Vaas egykori megformálójának elszólásával, miszerint talán nem utoljára találkoztunk a karakterrel.


Továbbá a kiszivárgott adatlap tanúbizonyságot tesz arról, hogy ingyen lehet majd lepattintani a next-gen frissítést, ergo ha most megvesszük PS4-re, akkor PS5-ön is elérhető lesz a játék. Vélhetően ugyanez Xbox Series X-en is meglesz. A Far Cry 6 megjelenését 2021. február 18-ára jelzi az adatlap.

sejteni lehetett, tekintve hogy kiszivárgott a PS Store-on keresztül a játék borítója, amin már ott feszít a színész egy fiatal fiú társaságában.'>
3 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ez bizony érdekesen hangzik! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem rossz! mosolygó smiley Kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle!

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 1 hónapja és 6 napja

Jó a kép nagyon. Várom!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja