Az Afrikakorps motorizált egységeire koncentrál a Company of Heroes 3 legújabb előzetese

2023. február 04.
5.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Friss előzetessel jelentkezett a második világháborús stratégiai széria következő része, a Company of Heroes 3, ezúttal a legendás német hadtest, a Deutsches Afrikakorps motorizált egységeibe és a villámháborús harcmodorba nyerhetünk betekintést.
Advertisement

Alig pár hét és érkezik a Company of Heroes 3, az angol csapatok után ezúttal Rommel seregét, a Deutsches Afrikakorps-ot ismerhetjük meg. Az Afrikakorps egy rendkívül mobilis frakciónak ígérkezik, a páncélozott egységekkel és a specializált gyalogsággal az agresszív játékosok könnyedén nyomást gyakorolhatnak az ellenfeleikre.

A Half-track képesség segítségével gyorsan átcsoportosíthatjuk a csapatainkat, a páncélos ékek erejét pedig a sokoldalú Panzer III adja majd. Az Armored Reserves lehetővé teszi a rettegett Tigris tank és más nehézpáncélos egység bevetését, a 88 mm-es légvédelmi löveg, a a Flak 36 pedig bármilyen ellenséges tank ellen tökéletes választásnak ígérkezik.

Különféle kisegítő egységek is harcolnak a németek oldalán, mint az olasz lángszórós egység, a Guastatori, a Semovente da 75/18 önjáró löveg, az elit Bersaglieri gyalogság, vagy a gyors támadásokra képes Carro Armato M13/40 könnyűtank. A Company of Heroes 3 február 23-án érkezik meg PC-re, az év későbbi részében pedig konzolokra is befut a stratégiai program.

Nézd nagyban ezt a videót!



Company of Heroes 3, ezúttal a legendás német hadtest, a Deutsches Afrikakorps motorizált egységeibe és a villámháborús harcmodorba nyerhetünk betekintést.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Imádom ezt a szériát pedig már rohadt ****ul néz ki amúgy, de ezt is veszem. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Már alig várom hogy belevessem magam!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Imádom ezt a sorozatot, remélem a mostani is jó lesz! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Áááááááááááá de rohadt jóóóóó!!!!

válasz erre
Company of Heroes 3
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaReichert Viktor profiljaManiac profilja