Advertisement

A Destiny 2 kapásból csak 30fps-re lesz képes Xbox One X-en

2017. június 13.
3.7411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután lehullt a lepel az Xbox One X teljesítményéről, nagyon sokan úgy hitték, hogy a jövőben megjelenő játékok mindegyike simán 60fps-sel futkározik majd rajta 4K-ban, hiszen ezt ígérte meg a Microsoft.
 

Amint azonban kiderült, erre a Destiny 2 például még biztosan nem lesz képes, Luke Smith, a játék rendezője ugyanis Geoff Keighley-nek az E3-on elárulta, hogy a PS4 Pro-hoz hasonlóan ezen a platformon is csak 30fps vár majd a játékosokra .

Smith különösebb indokot nem közölt ezzel kapcsolatban, ha csak azt nem tekinthetjük annak, hogy a Bungie állítólag azért döntött így, hogy minden platformon hasonló élményt kaphassanak a játékosok. Oké, de akkor minek kapott ilyen erős hardvert az Xbox One X?
8 hozzászólás

drift3r91

6 éve, 13 napja

Srácok kaptam kölcsön egy ps4 et és last of us remasteredet végigtoltam, de ps3 graf 60fps sel. Egyszerűen nekem a 30fps játszhatatlan volt. REKT minden konzolossal aki birja a 30fps t. Most Until Dawnt tolom és azon már erősen érződik a folyamatosság hiánya. Nem tudom egy TV szoftveresen javit e valamit, monitoron játszottam HDMI-vel. PC-n legalább nekem is meglesz jó beállitásokkal a 60 Destiny 2ben. Ja de nem érdekel a game

válasz erre

ps2

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Legalább a cikk megírása előtt az író elolvasott volna pár interjút, hogy miért lesz 30 fps-re korlátozva. Bár ha csak egy kicsit is belegondol, akkor is rá lehet jönni. De ma már a cikkíróknak is luxus logikusan gondolkodni.

válasz erre

totyak

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ezért érdemes volt az 500 dolcsis bivaly konzolt összerakni.

válasz erre

Gólem

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Azt hiszem, felesleges kommentelni.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Auch... kellett ez az erős konzol a Microsoft-nak...

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

És az utolsó mondat a kulcskérdés...

válasz erre

rDAVE

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Mondjuk Sonyhoz az első rész óta közelebb áll a játék és most is exkluzív tartalmakat adnak PS4-re. Én nem lennék benne biztos, hogy a konzol gyengesége vagy a Microsoft hibája.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

MICROSOFT!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt