A csalók mellett a valódi eladókat is korlátozta a CS:GO

2023. április 11.
29.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Valve mindig is aktívan próbálta megfékezni a Steam Community Marketen a csalókat, de most úgy tűnik, hogy a legújabb intézkedéssorozat a szabálykövető felhasználókat is érintette.

Szabó Gergely, - aki egy Counter-Strike: Global Offensive kereskedő, - bejegyzése kiemeli, hogy a Steam mostantól megtiltja a felhasználóknak, hogy kereskedéssel kapcsolatos megjegyzéseket hagyjanak más játékosok profilján. Kapott egy értesítést, hogy a fiókját letiltották, mert gyanús tartalmat tett közzé, az eredeti tweetre több felhasználó is válaszolt, kiderült, nem ő az egyetlen, aki szembesült ezzel a problémával, mivel ez már a múlt hét óta előfordul.

A Steam ügyfélszolgálata reagált ezekre a hamis tiltásokra, egyeseknek kevesebb mint 24 óra kellett a javításhoz, míg mások sokkal hosszabb időt jelöltek meg. A Steam eddig is figyelt a kétes URL-címekre, de a Valve sokkal szigorúbb lett azzal kapcsolatban, hogy mely kommentek számítanak spamnek és ezt valószínűleg kiterjesztette mindenre, ami vásárlással kapcsolatos.

Több olyan felhasználó is tiltást kapott, aki "kereskedelemmel", vagy "vásárlással" kapcsolatos hozzászólást írt, így a felhasználóknak érdemes óvatosnak lenniük ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, mielőtt más profiljához kommenteket írnak. A Counter-Strike 2 bejelentése óta a közösségi piacon is példátlan változást tapasztaltak, több tárgy értéke is jelentősen megemelkedett az elmúlt napokban.

2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

OMG mekkora amatőrök ezek is! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Bal****ok. röhögő smiley

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja