A Bloodstained: Ritual of the Night új karaktere egy másik franchise-ból érkezik

2021. november 01.
58.3181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az ArtPlay megerősítette, hogy eltér a Bloodstained: Ritual of the Night korábban kiadott ütemtervétől, hogy egy új karaktert hozzon be, amely nem a Bloodstained világából származik majd.

Miután elismerték, hogy néhány technikai probléma lelassította a gyártási ütemtervet, az Artplay elnézést kért a frissítések közötti hosszú késésért, és részletezték, mi következik a metroidvania kaland rajongói számára.

A következő frissítésük egy új játszható karaktert fog bevezetni a játékba, aki biztosan nem a Bloodstained világából való. Szorosan együttműködnek egy jól ismert partnerükkel, hogy az ő karakterüket (és annak egy barátját) behozzák a játékba.

A korábbi karakterekhez hasonlóan a teljes térképet bejárhatja majd, bár bizonyos képességeket meg kell majd szereznie, mielőtt egyes területeket és bossokat elérhet. A csapat hozzátette, hogy a késések miatt még egyelőre nincs megjelenési időkeret, de azt is elmondták, hogy a titokzatos új karakter a következő frissítéssel érkezik.
Bloodstained: Ritual of the Night korábban kiadott ütemtervétől, hogy egy új karaktert hozzon be, amely nem a Bloodstained világából származik majd.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Milyen értelmetlen crossoverek ezek...

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Hát ez aztán a valami.. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 7 hónapja és 10 napja

Micsoda titkolózás. röhögő smiley

válasz erre
Bloodstained: Ritual of the Night
13.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja