4K UHD kijelzővel érkezik a következő Surface

2016. június 08.
3.3281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft mostanság nem jeleskedik a hardveres területeken, az okostelefonok piacán vergődnek, míg a Surface család kapcsán csak a vállalatokra és a gazdagabb felhasználókra számíthatnak.

A hírek szerint ez a jövőben is így lesz, hiszen olcsóbb modellről nem hallani, de egy minden földi jóval felszerelt új felsőkategóriás Surface már készülőben van. A Microsoft Surface Pro 5 állítólag 4K UHD kijelzővel érkezik, méghozzá szeptemberben.

A kijelző alatt Intel Kaby Lake processzor, DDR4-es memória és erősebb grafikus egység duruzsol majd. A Surface Pen következő generációja is sokat fejlődik, az árazás kapcsán pedig 799 dolláros kezdő és 1799 dolláros végső árra lehet számítani.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 9 hónapja és 26 napja

Hát nekem annyira nem jön be ennyiért. Ez nagyon magas ár és akinek meg van rá pénze az inkább úgy is az alma mellett dönt mert az alma... úgyhogy én nem jósolok neki egy hosszú életet.

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja és 26 napja

Nagyon jó és szép dolog, hogy ilyen csúcs cuccot dobnak össze, csak kérdés, hogy kinek. Megéri ez így nekik, hogy aztán meg pár ezer eladott darab legyen belőle?

válasz erre

strogg

8 éve, 9 hónapja és 27 napja

Majd eladnak 2e darabot, egy tablet/laptop hibrid aranyáron, és "siker történet lesz" röhögő smiley
Arról nem szól a fáma, hogy ezzel megnyerik a piac 0,00001%-át röhögő smiley
kb: ezért semmi értelme surface phone-t kiadni, egy k. jól összerakott és szoftveres is odaba--ós lumia kéne a piacra low, medium, és high szegmesben.
Persze a csempés rettenet nélkül. De hát ha nem tanulnak ebből, majd mennek a levesbe. A decemberi készülék csere programra már nézem a droidos telókat, mert egyszerűen nincsen már más ami hellye-közzel működne is. (itrágya meg nem kell)

válasz erre

kpal

8 éve, 9 hónapja és 27 napja

Impozáns vas . Telefon verziót várom már ,hogy lesz-e.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaManiac profilja