2022-re tolták az Earth Defense Force 6 megjelenését

2021. szeptember 30.
42.0761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az óriás bogarak darálásáról szóló Earth Defense Force 6 megjelenését eltolták, amit tavaly nyáron eredetileg úgy hirdettek meg, hogy majd 2021-ben fog debütálni valamikor - de mint az most kiderült, dugába dőlt az egész.

Azt pontosan nem tudni egyelőre, hogy mi a halasztás oka, szimplán csak annyit közöltek, hogy majd 2022-ben várhatjuk a játék megjelenését. Nem tudni azt sem, hogy az esztendő melyik szegmensében számíthatunk rá, netán az év elején, közepén vagy végén tervezik kiadni, de bízzunk a legjobbakban.

Az Earth Defense Force 6-ot egyébiránt úgy kell elképzelni, mint egy játszható B-filmet - érkeznek hullámokban az undorítóan rusnya óriás bogarak, akiket nekünk egytől egyig vissza kell vernünk.
Earth Defense Force 6 megjelenését eltolták, amit tavaly nyáron eredetileg úgy hirdettek meg, hogy majd 2021-ben fog debütálni valamikor - de mint az most kiderült, dugába dőlt az egész.'>
3 hozzászólás

Direktor

2 éve, 9 hónapja és 7 napja

Megint egy csúsztatott játék...

válasz erre

VaPe

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Hihetetlen, megint mindennapos hír, hogy ezt halasztják, meg azt halasztják. Jó ennél mondjuk tök mindegy de akkor is...

válasz erre

Gólem

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

Az elmúlt 2 évben már megszoktuk a halasztásokat.

válasz erre
Earth Defense Force 6
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja