1 millió játékost vonzott be eddig a Metal: Hellsinger ritmikus démonhentelése

2022. december 12.
5.0281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Elképesztő mérföldkövet ért el a The Outsiders démonölős ritmusjátéka, a Metal: Hellsinger, a fejlesztők ennek örömére rengeteg új tartalommal leptek meg minket, mostantól az előző generáció konzoljain is irthatjuk majd a különféle démonokat.

Több mint 1 millió játékos próbálta ki eddig PC-n és a jelen generáció konzoljain a Metal: Hellsinger-t, ennek örömére pedig a fejlesztők számos újdonsággal leptek meg minket a hentelős ritmusjátékban. Először is végre az előző generációs konzolokra is megérkezett a Metal: Hellsinger, emellett az 1.5-ös frissítés a számos hibajavítás mellett egy tonnányi tennivalóval és új tartalommal látja el a démonvadászokat.

Új, minden eddiginél zúzósabb nehézségi szint, az Archdevil is bekerült a játékba, emellett a Metal: Hellsinger digitális art bookja is megtalálható mostantól a játékon belül. Egy új összegyűjthető kollekció is érkezett, amihez vissza kell majd látogatnunk a korábban kipucolt pályákra, az apróságokért cserébe pedig exkluzív fegyverskineket zsákolhatunk majd be. A Metal: Hellsinger már elérhető PC-n, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokon.

Nézd nagyban ezt a videót!





Metal: Hellsinger, a fejlesztők ennek örömére rengeteg új tartalommal leptek meg minket, mostantól az előző generáció konzoljain is irthatjuk majd a különféle démonokat.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Aaaaaaaz durvaaaa!!!! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Eddig nem voltam köztük de lehet teszek egy próbát.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 25 napja

Az de durva! meglepett smiley Főleg ilyen rövid idő alatt.

válasz erre
Metal: Hellsinger
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások