Nav N Go iGO 8-cal kapható a HTC Touch Diamond

2008. szeptember 22.
6.5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Nav N Go disztribútor partnereinek segítségével mostantól Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverrel is megrendelhető a HTC elegáns okostelefonja, a Touch Diamond.

Magyarországon az RRC Hungary Kft. forgalmazza az új készüléket. Szeptember második felétől a HTC legújabb okostelefonján, az érintőképernyős Touch Diamond készüléken is elérhetővé váltak a Nav N Go iGO 8 navigációs szoftver nyújtotta előnyök. A legújabb, utcaszintű térképek és a háromdimenziós nevezetes épületek mellett a felhasználók a PDAmill Kft. speciális játékcsomagját is élvezhetik. Az egyes piacok igényeitől függően a térképtartalom országok, illetve régiók szerint változhat, illetve teljes Európa-térképpel is elérhető.

A Touch Diamond gyárilag nem tartalmazza a navigációs szoftvert, és mivel nem rendelkezik SD-kártyabemenettel, a dobozos termékként megvásárolható Nav N Go iGO 8 nem futtatható rajta. A speciális, kijelölt disztribútoroknál igényelhető navigációs változat megvásárlásakor viszont az értékesítőhelyen licencet írnak a készülék azonosítójára, amely lehetővé teszi, hogy felhasználóink SD-memóriakártya nélkül, a készülékbe építve élvezhessék a 3D-s navigáció örömeit.

Nav N Go iGO 8-cal kapható a HTC Touch Diamond - 2. kép

A Touch Diamond a tajvani HTC prémium kategóriás, csúcsminőségű terméke. A Nav N Go Kft. és disztribútorpartnere, az RRC Hungary Kft. bízik abban, hogy a Touch Diamond segítségével újabb területeket fognak meghódítani a dinamikusan bővülő mobileszközök piacán.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 9 napja

tévedsz igenis jó nekem is ez van. látszik hogy nem haladsz a korral.

válasz erre

nemabob

16 éve, 6 hónapja és 2 napja

egy ujjab drága vacak aminek semmi értelme

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja