Zeno Clash: Ingyenes DLC érkezik

2009. április 26.
3.5611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Még csak pár napja jelent meg a chilei ACE Team első játéka, a Zeno Clash, de a fejlesztők a megérdemelt tengerparti nyaralás és a koktélszürcsölgetés helyett máris a jövőt kalapálják.

Ami nem is csoda, hiszen a közönség, valamint a kritikusok is meglepően jól fogadták az érdekes látványvilágú és stílusú alkotást, a csapat vezetői pedig kiadták a közmondásba burkolt jelszót: addig üsd a vasat, amíg meleg. A tervekbe a stúdió egyik munkatársa, Andres Bordeu avatta be LagZero.net-et, rajtuk keresztül pedig az egész világot.

Bordeu elárulta, hogy már elkezdtek dolgozni egy DLC-n, amellyel igyekeznek megnyújtani a jelenleg meglehetősen rövid játékidőt. A tartalmáról konkrétumok nem igazán hangzottak el, annyit mondott, hogy lesznek új tower challenge-ek, valamint egyéb finomságokra is számíthatunk. A letölthető tartalmat ingyenesen nyújtják át a játékosoknak.

Az interjú végén megemlítette, hogy ne lepődjünk meg, ha egy nap arra ébredünk, hogy szabadon elérhetővé vált egy SDK is a játékhoz, amellyel kedvünk szerint rakhatunk össze pályákat, amelyeket aztán meg is oszthatunk a világháló népével. A pontos érkezési időpontot egyelőre egyik bővítményhez sem tette közzé, amint értesülünk róla, mindenképpen tudatjuk Veletek is.
Zeno Clash, de a fejlesztők a megérdemelt tengerparti nyaralás és a koktélszürcsölgetés helyett máris a jövőt kalapálják.'>
nincs még hozzászólás

Zeno Clash
3.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja