Wolfenstein: Terítéken a többjátékos mód

2009. augusztus 02.
1.7411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wolfenstein nem lenne az ami, ha nem tartalmazna többjátékos módot, ebben talán mindenki egyetért, aki már játszott az elődökkel, de legalábbis az előddel.

Természetesen a heteken belül megérkező, és feltámadt Wolfenstein is tartalmazni fogja a multiplayer mókát, a minap pedig éppen erről érkezett hozzánk némi információ. A multi alapjáraton is elég homályos tényező volt már a bejelentés óta, hiszen a játékban fellelhető szuper képességek, valamint az időlassítás ebben a módban, a megvalósítást tekintve elég nehézkes.

Ami már biztos, hogy ha össze akarunk ülni a haverokkal egy kis öldöklésre, akkor nem a játékbeli főhőst, hanem egy név nélküli katonát fogunk alakítani. Név nélküliként három kaszt közül választhatunk majd, aminek következtében lehetünk soldier, medic vagy engineer, választásunk pedig következményekkel is jár, hiszen mindhárom létforma egyéni képességekkel fog rendelkezni. Karaktereinket természetesen tudjuk majd fejleszteni is, amely nem csak a különleges képességekre értendő, hanem a fegyverekre is.

A szingli kampányban megismert szuper képességek közül is nagyon sok megtalálható lesz a többjátékos módban, ahol kezdetben nyolc pályán, háromféle módozatban öldökölhetünk. Ezek közül kettőt emelt ki külön a hivatalos nyilatkozat (a harmadik nyilván a deathmatch lesz). Az egyik az Objective mód, ahol két csapat küzd egymás ellen. Míg egyik csapat feladata az, hogy befejezze a célul kitűzött feladatokat, addig a másik csapat tagjainak értelemszerűen ezt meg kell akadályozniuk. A Stopwatch című módozatban ugyanazt kell tennünk, mint az Objective esetében, de a küzdelmek időre mennek, és félidőben pozíciót cserél a két csapat. Az győz értelemszerűen, aki jobban teljesíti a feladatokat.

A Wolfenstein többjátékos opciója tehát nagyjából így fog felépülni, de már most ordít egy-két letölthető tartalomért, amelyet az illetékesek bizonyára terveznek a háttérben, hiszen nyolc pálya elég kevésnek nevezhető. Az alkotás megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és természetesen PlayStation 3-ra, augusztus 17-én.
Wolfenstein nem lenne az ami, ha nem tartalmazna többjátékos módot, ebben talán mindenki egyetért, aki már játszott az elődökkel, de legalábbis az előddel.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Még nem próbáltam a multi részét, de kicsit MoH: Allied Assault-os beütése van, az ugrott be róla először.

válasz erre
Wolfenstein
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja