Wii Music: Tervezik a folytatást

2009. november 17.
1.8651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Furcsa egy játék ez a Wii Music, de bármilyen hihetetlenül is hangzik, az emberek nagy része szeretett a nappalijában a virtuális zenekar előtt Wiimote-al kalimpálni.

Közel kétmillió példányban kelt el eddig, ezért sem annyira meglepő a hír, hogy tervbe vették a folytatás lehetőségét. A játékkal kapcsolatban több zenével foglalkozó ember is tanácsokat adott, így minőségbeli ugrás várható. A Wii Music második részéről Shigeru Myamoto csepegtetett némi információt, utalva arra, hogy mit jelent számukra a zenés játék folytatása.

" Az elvárásaink alatt teljesített ugyan, de az emberek szerették a Wii Music-ot. Azt kell, hogy mondjam, igen egyedi játékot hoztunk létre. A folytatásról egyelőre nem árulhatok el részleteket, de nem kell olyan drasztikus reformokra számítani. A Wii Fit plus-hoz hasonlóan itt is csak apróbb változtatásokat tervezünk, amiknek a játékélményre jelentős hatása lesz. Nem második részként tekintünk a következő epizódra, inkább egy bővített változatot szeretnénk létrehozni." A Wii Music 2 pontos megjelenéséről nem érkezett információ.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 10 hónapja és 26 napja

Hát nem hittem volna hogy sikere lesz ennek a címnek, de kétmillió eladott példány már nem hazudhat hogy komoly tábora van a Wii-s zenélős cuccának

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljamarco profiljasony1515 profiljagery1113 profilja