White Night: Az új Amnesia mod (videó)

2011. május 02.
6.7531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tavaly jelent meg a horrorjátékok egyik méltán agyondícsért példánya, az Amnesia: Dark Descent, mely azóta is elképesztő népszerűségnek örvend a borzongásra áhítozó közönség köreiben, s mindnyájan azt hittük, a megannyi pazar mod után már nem érhet minket meglepetés, azonban nemrég feltűnt ez az új tünemény, White Night címen, mely kétségtelenül egy merőben új jellegű 'Amnesia-élménnyel' ajándékoz majd meg bennünket.
 

Videó az ugrás után:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
A White Night egy az alapjáték teljes átalakítása révén született modifikáció, mely 1839-ből egészen a XI. századba repít minket, azon belül is egy régivágású elmegyógyintézetbe, ami már önmagában is pompás környezet egy kiadós fogkocogtatáshoz! A Tanshaydar-féle mod azonban - saját elmondása szerint - nem egy horror mod. Félelmetes, a légkör szétfeszíti majd az agyatokat, de miként a készítő azt leírja, ez inkább egy horror és thriller műfaj közt álló mod (esetleg a kettő ötvözete), sajátos történettel.

A modifikáció készítése során Tanshaydar temérdek saját textúrát is felhasznált, minthogy képtelenség lett volna csak és kizárólag a XIX. századi matériából építkezni egy "modern" épület belsejében. A White Night-ban egyébként felbukkan majd a zseblámpa is, ami előreláthatólag sokaknak lesz örömére.

A White Night mod egyelőre nem elérhető, ám a készítő már erősen töri a fejét egy demó megeresztésén: állunk elébe, Tanshaydar! Ha követni szeretnéd a modifikációval kapcsolatos fejleményeket, akkor időnként látogass el a www.moddb.com/mods/white-night oldalra!
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 4 napja

Vendég írta:
A módot hogyan kell fel telepíteni?
A linkelt oldalon fent van.

válasz erre

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 4 napja

A módot hogyan kell fel telepíteni?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja