Új nettop PC a ViewSonic kínálatában

2010. május 20.
1.7901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban kiváló monitorjairól ismert ViewSonic a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű nettop PC-vel bővítette ki a termékpalettáját.

Az újonnan reflektorfénybe állított számítógép ViewSonic VOT125 PC Mini típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy az Intel alacsony energiafogyasztású Celeron, Pentium, valamint Core 2 Duo processzoraival van tervezve. Az újdonság elhelyezése nem jelenthet különösebb problémát, ugyanis a gép mindössze 38 X 129,5 X 114 milliméteres méretekkel büszkélkedhet.

A rendszer tervezésénél az elsődleges szempont a lehető legkörnyezetkimélőbb megoldás elérése volt, aminek eredményeként a PC gyártása során 90%-al kevesebb műanyag került felhasználásra, mint egy hagyományos asztali konfiguráció esetében, és azoknál az energiafogyasztása is 90%-al alacsonyabb. Az új ViewSonic VOT125 PC Mini borítása alatt az Intel szimpla magos Celeron SU743-as, a dupla magos Celeron SU2300-as, a Pentium SU4100-as, vagy a Core 2 Duo SU7300-as központi feldolgozója található, ami mellé egy 2GB RAM-al feltöltött memóriarendszert társítottak a mérnökök. Az adatok tárolásáról egy 250GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, amin a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszere kapott helyet.

A számítógép felszereltségéből természetesen nem hiányzik az integrált Ethernet vezérlő, a hangkártya, és a vezeték nélküli hálózati adapter sem. A külső részen található egy 3 az 1-ben kártyaolvasó, egy DVI-I és egy HDMI, négy darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az előbb említett audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az új ViewSonic VOT125 PC Mini szállítását már megkezdte a gyártó, a boltok polcaira pedig változattól függően 499$-os, 539$-os, 629$-os vagy 679$-os árcédulával fog megérkezni.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 12 napja

A ViewSonic komolyan gondolja amiket csinál, és egész jó árért is kínálja őket.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja