Új GeForce GTX 275 videokártya a Sparkle-től

2009. június 19.
1.9821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus kártya partnerének számító Sparkle Computer a napokban bejelentette az nVidia GeForce GTX 275 modellre épülő, legújabb gyorsítókártyáját.

A Sparkle GeForce GTX 275 névre keresztelt újdonság különlegessége, hogy a standard változathoz képest dupla mennyiségű videomemóriával rendelkezik, szám szerint 1792MB-al. Az új grafikus kártya hűtéséről, egy dupla kártyahelyet elfoglaló, egyedi tervezésű hűtőrendszer gondoskodik.

A Sparkle GeForce GTX 275 órajelei teljesen megfelelnek az nVidia referencia értékeinek, vagyis a grafikus feldolgozó sebességét 633MHz-re, a 240 darab stream processzor teljesítményét pedig 1404MHz-re hangolták. A 448bit-es GDDR3 memóriarendszer 1792MB RAM-al van felvértezve, ami szintén az előírásos frekvencián üzemel, tehát 1134MHz-en (2268MHz-es effektív sebesség). A grafikus kártya hátulján mindössze két DVI kimenet lett elhelyezve, így a HDMI csatlakozója csak adapter segítségével érhető el. A nyomtatott áramkörön megtalálható a már megszokott nVidia SLI csatolófelület is, így lehetőség van akár a háromutas SLI konfiguráció kiépítésére. A gyorsító kínálatában természetesen továbbra is szerepel a DirectX 10 támogatás, valamint az nVidia PhysX, CUDA, és második generációs PureVideo HD technológia. A Sparkle GeForce GTX 275 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja