Új egybeépített PC a Lenovo kínálatában

2009. szeptember 17.
1.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Úgy tűnik, hogy a nagy hírnévnek örvendő Lenovo kifogyhatatlan készletekkel rendelkezik új termékekből, ugyanis a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővült az egybeépített számítógépei kínálata.

A frissen bemutatott PC a gyártó C szériájába tartozik, a boltok polcain pedig Lenovo C100 típusjelzéssel fog megjelenni. A gép kialakítása követi az eddig megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

A Lenovo C100 mindössze 469,9 X 368 X 101,6mm-es méretekkel rendelkezik, és egy 18,5 inches szélesvásznú kijelzővel van ellátva, ami az 1600 X 900-as natív felbontást képes kezelni. A képernyő keretébe egy 1,3M pixeles webkamera, egy mikrofon, valamint egy sztereó hangszórópár lett beépítve. Alapesetben a borítás alatt a már jól ismert 1,6GHz-es Intel Atom 230-as központi feldolgozó található, amit egy 1GB 667MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak, de a kínálatban szerepel a kétmagos 1,6GHz-es Intel Atom 330 is. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 950-es grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik. A számítógépet egy előtelepített Microsoft Windows XP Home Edition operációs rendszerrel szállítja a cég. A Lenovo C100 már megrendelhető a gyártó honlapjáról 399$-os indulóáron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Hmm... még mindig nem nyerte el a tetszésemet, de a kijelző már igen baráti méreteket öltött mosolygó smiley Egy jó VGA és az atom elhagyása jó lenne, de akkor az árral nem lennénk kibékülve.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások