Újabb Satellite laptop a Toshiba-tól

2009. június 12.
1.8861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Toshiba szemmel láthatóan magasabb sebességi fokozatba kapcsolt, ugyanis a Satellite L500 és L550 után rögtön bejelentette, hogy újabb géppel bővíti ki a Satellite hordozható gépek termékpalettáját.

A frissen beharangozott gép Toshiba Satellite U500 típusjelzéssel lett ellátva, és a tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy a nagy teljesítményt összhangba hozzák a könnyű hordozhatósággal. Az új Satellite U500 mindössze 317 X 230,6 X 29,5-38,2mm-es méretekkel, valamint alig 2,15kg-os súllyal rendelkezik.

Az új laptop egy 13,3 inches kijelzővel van felszerelve, ami 1280 X 800-as (WXGA) natív felbontást képes kezelni, a keretébe pedig egy HD webkamera lett beépítve. A hordozható gépet az Intel Core 2 Duo központi feldolgozók különböző változataival látja el a gyártó, a DDR2 memóriarendszer pedig változattól függően 2GB, vagy akár 8GB RAM-ot is tartalmazhat. A képi megjelenítésért az 512MB-os ATI Mobility Radeon HD 4570 grafikus gyorsító felel, az adatok tárolásáról pedig maximális kiépítésben egy 500GB-os hagyományos merevlemez, és egy DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik. A gép hálózati rendszeréből természetesen nem hiányzik a WiFi modul és a Gigabit LAN kártya sem. A cég elmondása szerint a standard akkumulátor több, mint 215 perc folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A notebook egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel fog megérkezni a boltok polcaira. A Toshiba Satellite U500 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja